Uniting Britain and Albania
Mission Against
Human Trafficking

MARY WARD LORETO is planting hope with a human rights approach to combating modern day slavery. This challenging mission is implemented through works of justice, education, grass roots action and systemic change.
The aim is to eradicate poverty, the prime cause for human trafficking.

Moduli i Lidershipit në Rrëshen.

15 të rinj nga Rrësheni shfaqën dëshirën dhe vullnetin për t’u bashkuar me Programin tonë të Lidershipit. Ata janë të rinj, të shkëlqyer dhe plot energji, janë nga të rinjtë më të mirë në Rreshen. Këta të rinj kanë treguar dëshirë dhe përkushtim për të investuar për veten dhe për t’u bërë modele në komunitetet e tyre. Këto 4 takime të para kanë qenë shumë dinamike dhe emocionale. Grupi bën çmos që të përfitojë nga ky program dhe të gjejë veten duke luftuar për të jetuar ëndrrat e tyre në një qytet të vogël, me presionin për të qenë qytetare global. Moduli ne fjale është një mundësi që ky grup të vetëzbulohet gjate viteve të vështira te adoleshences. Ky program do të vazhdojë edhe për pak muaj në përputhje me aktivitetet e të rinjve për shkak të stinës së verës.