Uniting Britain and Albania
Mission Against
Human Trafficking

MARY WARD LORETO is planting hope with a human rights approach to combating modern day slavery. This challenging mission is implemented through works of justice, education, grass roots action and systemic change.
The aim is to eradicate poverty, the prime cause for human trafficking.

12 Qershori ishte Dita Ndërkombëtare kundër Shfrytëzimit për Punë të Fëmijëve. Fondacioni Mary WARD Loreto iu bashkua rrjetit lokal publik dhe privat në një marshim ndërgjegjësues në Lezhe.

Fëmijët dhe të rriturit marshuan sëbashku me slloganet #kundër punës së fëmijëve #Proëndrravetëtyre, duke synuar rritjen e ndërgjegjësimit të komunitetit për këtë fenomen dhe për të luftuar kundër shfrytëzimit të fëmijëve, që po ndodh çdo ditë.

Disa nga fëmijët pjesëmarrës shprehën mesazhet e tyre përmes sloganeve, eseve dhe shfaqjeve muzikore.